http://www.ceipjuanherreraalcausa.es/Recursosdidacticos/CUARTO/datos/09_Religion/datos/rdi/u10/10.htm
Ingredients per fer una mona de pasqua
- 4 ous
- 2 tasses petites amb sucre
- 1 llimona
- vainilla
- melmelada de albrecoc o prèssec
- llevat
- mantega
- ametlles en làmines
- 1 ou de xocolata
- 1 tassa petita de llet
- 2 tasses de farina
- xocolata de postre
- 6 plomes per guarnir
Elaboració
Untem els motlles amb mantega. Posem en un bol els rovells i l'altre les clares. Després batem les clares a punt de neu. Seguidament posem sucre, els rovells i la ratlladura de llimona i els batem incorporem una mica de vainilla, després podem posar una mica de licor 43.
Seguidament incorporem una tassa de cafè amb llet i ho barregem. Quan estigui, incorporem la farina i ho anem treballant. Un cop fet això, tirem les clares i el llevat i ho remen una mica de dalt a baix. Ara ja ho podem tirar al motlle i deixar al forn fins que estigui. Quan passin 15 minuts comprovem que no es torri massa per la part de sobre i posem un paper d'alumini.
Per decorar: desfem una mica de xocolata i partim el pastís en dues parts. Posarem la xocolata al mig, després ho tapem i posem a sobre la melmelada i al voltant les ametlles en làmines, les plomes i l’ou de xocolata al mig.
MANUALITATS
Seguidament incorporem una tassa de cafè amb llet i ho barregem. Quan estigui, incorporem la farina i ho anem treballant. Un cop fet això, tirem les clares i el llevat i ho remen una mica de dalt a baix. Ara ja ho podem tirar al motlle i deixar al forn fins que estigui. Quan passin 15 minuts comprovem que no es torri massa per la part de sobre i posem un paper d'alumini.
Per decorar: desfem una mica de xocolata i partim el pastís en dues parts. Posarem la xocolata al mig, després ho tapem i posem a sobre la melmelada i al voltant les ametlles en làmines, les plomes i l’ou de xocolata al mig.
MANUALITATS
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada